12/7/09

Barça THY ile Uçacak(mış).


Benim de başta inanamadığım bir haber. Her ne kadar her yerde aynı şeyler tekrarlanmış olsa da ben bir özet geçeyim sizin için:
Öncelikle, evet bildiğimiz FC Barcelona. THY de bildiğimiz Türk Hava Yolları. 3 yıllık sponsorluk için anlaşmaya varmak üzerelermiş. Barça, Şampiyonlar Ligi deplasmanlarına ve yurtdışı diğer hazırlık maçı vb. maçlara THY ile uçacakmış. Kendilerine adı Barcelona olan ve üzerinde klüp logosu bulunan bir uçak tahsis edilmesini istemişler. Hatta 13 Aralık'ta Dubai'ye THY ile uçacaklarmış. Sponsor derken de küçük bir sponsorluk deil. Audi, Nike ve biri bankacı diğeri biracı olan iki Katalan sponsorun ardından 5. sponsor olacakmış. Yani altta görülen resmi site girişindeki markaların arasında yukarıdakı logoyu da görebileceğiz.


Ne diyelim hayırlı olsun. Her ne kadar yönetimi ve bazı eylemleriyle ülkemizde çok tepki çeken bir kurum olsa da yurtdışında sükse yapabilecek bir girişimde bulunmuşlar, tebrik etmek lazım. Sonuçta hava taşımacılığı beynelmilel bir sektör.
Not: Haberlerin yalancısıyız. Hatamız olursa affola.

1 comment:

Ruh-u meyyit said...

Allah Allah gerçekten mi.Valla hayret.Koca Barca Türk hava yollarını tercih adecek.Ne diyelim hayırlı olsun.Sevindim..:)