11/21/09

Hayvanat.



Zemin kattaki evimizin sadece benim odamdan ulaşılabilen ve demir parmaklıklarındadaki asma kilit bozulduğu için kullanamadığımız tek balkonunu binamızın bahçesinde yaşayan dişi bir kedi ile onun ikisi gri ikisi sarı olan, cinsiyetleri hakkında hiç bir fikir sahibi olmadığımız ve şu an kapı ile parmaklıklar arasında birbirlerine sokulmuş uyuyan dört yavrusunun kullanımına sunmuş bulunmaktayız.

Önceleri sadece oyun yeri olarak kullandıkları balkonu şimdilerde yeme içme ve uyuma mekanı olarak da kullanmaya başlamalarıyla kendileriyle iyice samimileştik. En azından yemek yerken sevmeme bişe demiyorlar. Kedilerden çok hazzeder miyim peki. Hayır. Yine de sempati duyduruyorlar kendilerine.

4 comments:

gunan said...

anahtar yoktu levyede mi bulamadınız kapıyı açmaya?

various artists said...

yirim! demek sevdiriyolar artık. zayıf sarıyı ıssıracam ilk karşılaştığımızda. annesi de beni boydan yırtar muhtemelen. neyse sen anneyi oyalarsın :D

yokoğluyok said...

@gunan
kilidi kıralım sonra kamuya açık alan olsun ev. oldu.
@various artists
sevdiriyorlar demeyelim aslında. ufak griyle tüylü sarı sevdiriyor. diğerleri asosyal zaten, hiç yanaşmıyorlar. anneyi de oyalarım ama tedavime sen bakarsın sora.

gunan said...

balkonunuz kamuya açık mı olm nasıl ev tuttunuz siz?